Søk i denne bloggen

Følgere

mandag

Vårjevndøgn!


Våren har kommet og bare på en dag har snøklokkene tittet frem utenfor kjøkkenvinduet! Det tiner fort nå og i løpet av noen soltimer har det vært mulig å se at snøen har minket. 21 mars er også vårjevndøgn så da kan vi offisielt si det er vår!

torsdag

HODET PÅ ET FAT..!

Ranunkler er skjøre i stilken. De har en tendens til å råtne i vannet og derfor er det viktig å få vekk alle blader som blir stående i vasen! Hvis de knekker eller blir slappe kan man bare kappe hodet av dem og legge de på et fat for å beholde dem et par ekstra dager.På bildene ser du restene fra fastelavensbuketten! Det ser ikke så ille ut å ha hodene på et fat?





onsdag

Hva jeg gleder meg til....?


MOSEPLASSEN HAR EN NY KONKURANSE HVOR TEMAET ER HVA VI GLEDER OSS TIL I HAGEN I ÅR! Jeg gleder meg til å se den aller første hestehoven i grøftekanten, og blåveisen og så hvitveisen! Når jeg ser hestehoven tenker jeg at det er dette jeg har gledet meg til! Men så kommer blåveisen,hvitveisen,snøklokker og crokus og jeg tenker at det er jo dette jeg har gledet meg mest til! Eller er det å ta på seg støvlene og gå i gang med det som ikke ble ferdig i fjor? Det jeg VET jeg gleder meg veldig til er å kjenne duften av erteblomster og ha nok til å plukke en fin bukett!

tirsdag

Award til meg!


Mandag kveld fikk jeg meg en hyggelig overraskelse! En AWARD til meg fra bloggen til Jørn og Rebekka Garnes. Tusen takk , det var en koselig overraskelse !Siden det er en award som skal gis videre til fem andre med mindre enn 100 følgere vil jeg gjerne gi den videre til disse!
1: gyldenlakk
2: newdawnsinhagedagbok
3: tyraslillehage
4: hagefryd
5: madambaeksplanter
Ta en titt innom og kikk!

søndag

Inspirert av Finn Schjøll!



Det er umulig å ikke bli inspirert av Finn Schjøll så etter å ha sett han på "God morgen Norge" fredag gjorde jeg som han og tok bjørkeriset og klipte det i kortere lengder. Det ble satt tett i vasen og brukt som støtte for tulipaner og ranunkler.Det ble en anderledes fastelavensbukett og er en enkel og god ide som kan brukes på mange måter! GOD FASTELAVENSSØNDAG!!

tirsdag

Tasha Tudor's fantastiske hage!

Tasha Tudor er sikkert kjent for mange av dere! Fant denne videosnutten på Youtube og tenker at den kan være hyggelig å se på for alle hageglade som er innom!