Søk i denne bloggen

Følgere

mandag

Vårjevndøgn!


Våren har kommet og bare på en dag har snøklokkene tittet frem utenfor kjøkkenvinduet! Det tiner fort nå og i løpet av noen soltimer har det vært mulig å se at snøen har minket. 21 mars er også vårjevndøgn så da kan vi offisielt si det er vår!

8 kommentarer:

Bille sa...

Jippi!!! Jeg hadde faktisk glemt vårjevndøgn, så takk for påminnelsen. I dag har det vært nokså høy dagtemperatur, og snødekket har gitt etter her og der, men mye å ta av ennå. Ha en fin våruke!

stallnilsen sa...

Kor heldig du e som har fått opp blomster i hagen din, idag snør det lett her, blir ikke liggende, men det e så grått og trist ute, så æ lengter etter skikkelig vår nu.
Ha en fin dag, Lisbeth.

Tromsøjente på 39 sa...

Hærlig bilde! krysser fingrene for vår,, men vet at det ennå kan bli litt av hvert her jeg holder til :)

Cathrine sa...

Det er godt å tenke på:) Våren er særdeles velkommen i år! Nå klør det litt i overkant mye etter å kunne sette i gang her:) Nydelige snøklokker:) Ha en flott kveld! Cathrine

Blomsterguri sa...

Våren kommer fort nå - og snøklokkene er et godt tegn! Ha en fin uke!

anne - moseplassen sa...

hurrahurra, her er også snøklokkene i blomst :)
Herlig med vårvarme!
God helg

Parkvegens Hageglede sa...

Forrige helg var det bart i hagen og snøklokkespirene tittet frem. I helga er hagen dekt av snø :-( Mars er en uforutsigbar måned. men snart er det april og da må vel våren være her snart. Kikket på sementbladene dine. Lekre.. hagelaget skal ha kurs til høsten. Er det vanskelig å få til fint resultat?

hageglad sa...

Hei Parkvegens Hageglede! Mars er uforutsigbar og det kommer som regel en "overraskelse"! Gled deg til kurset. Det er ikke vanskelig og kjempespennende å se resultatet! Pass bare på at det får nok tid til å herde og at du passer på å holde det fuktig under herdeprosessen!Lykke til:) Hege