Søk i denne bloggen

Følgere

onsdag

DRØMMEDAG PÅ DYHRE GÅRD!

Jeg fikk en fin tur her om dagen til Dyhre gartneri og må vise noen bilder derfra! Gartneriet er så utrolig koselig og du merker at de som jobber der elsker det de driver med! Du finner urter, duftpelargoniaer,stauder,sommerblomster,potter,urner og møbler i de sjarmerende lokalene. Alle som liker det litt uhøytidelige og rustikke og har mulighet burde ta seg en tur!


7 kommentarer:

stallnilsen sa...

Ja, der var det mye fint, o hærlige vår :)

Hilsen Lisbeth :)

Bille sa...

Så flotte fristelser! Det er veldig inspirerende å rusle rundt på et sånn sted, takk for at du deler! Prøvde forresten å klikke på den fine kollasjen for å se større, men fikk det ikke til.
Ha en fin torsdag!

Bille sa...

Jo da, nå fikk jeg det til :D Artigere å studere den i stor versjon!

hageglad sa...

Bra Bille, det ble vel litt vel mange bilder i den collagen men bra du fikk sett det litt forstørret! Du bør virkelig ta deg en tur hvis du liker stilen, du kommer ikke til å angre! Hege

Maria sa...

Så mange fine bilder- et slikt sted inspirerer! Her har vi ikke noe slikt- så flott du deler med deg!! Ønsker deg en fin helg!

Thelma Louise sa...

så mange flotte bilder..))

herlig stemning..))

Klem

Vilt og vakkert sa...

Heisann!
Takk for hilsenen på bloggen min.
Skroller meg nedover mange flotte bilder her... og kommer til Dyre gartneri.
Fikk faktisk et besøk der i fødselsdagsgave i år, men det har giveren helt glemt bort (eller ikke hatt tid til å gjøre noe med). Det er rett og slett en opplevelse å være der.... men den opplevelsen kan fort bli dyr...

Ha ei flott uke ;:OD)