Søk i denne bloggen

Følgere

tirsdag

ORIENTVALMUE!


Det er noe stolt og magisk med denne valmuen. En fargeklatt i hagen som er umulig å bli kvitt! Den bør plantes et sted det ikke gjør noe om den tar overhånd. Det visste ikke jeg da jeg fikk en avlegger for mange år siden! Jeg har forsøkt  å flytte den til et bedre egnet sted men siden den formerer seg med rotbiter er det nesten umulig. Så jeg lar den få bli og napper  bare opp stilkene når den har blomstret. Så blir det plass til noen sommerblomster på den bare jordflekken. Røttene ligger igjen og den blomstrer like fint igjen neste år!

5 kommentarer:

Marit sa...

Ja, de kan være vanskelige å bli kvitt. Tror nesten at roundup er det eneste som kan hjelpe på de. Men de er jo fine også på et sted de kan passe inn.

Ranten sa...

Ja disse rødorange valmuene er fantastisk flotte den tiden de står i blomst :) Men ikke helt enket å flytte på nei.. God uke og takk for hyggelig hilsen på Rantenhagen :)

Mia sa...

Ja just när dom blommar förlåter man dom allt. Synd att det varar så kort. Jag gör som du, river bort hela härligheten efterråt men nog kommer dom tillbaka..
Ha det fint :)

Thelma Louise sa...

Så vakre.:) Blomster er "mat".:)

kos deg.:)

Unn sa...

Praktfulle bilder og for en farge!