Søk i denne bloggen

Følgere

onsdag

"Drømmehaver" og Claus Dalby!Til alle dere som nå er sulteforet på alt som spirer og gror! I morgen, torsdag kl 18.00 på DR1 starter åtte nye programmer med Claus Dalbys " Drømmehaver". Bøkene hans har holdt liv i meg gjennom vinteren og jeg gleder meg til å se hans entusiasme og glade vesen igjen "live"!

4 kommentarer:

New Dawn sa...

Hei :-)
Koselig blogg du har.
Jeg har ikke lest noen av bøkene til Claus Dalby men jeg har hørt mye bra om de.
Kanskje jeg skulle spandere på meg en av de. Hvilken av de vil du anbefale?

New Dawn sa...

Hei igjen :-)
Legger deg til i blogglisten min så jeg kan følge deg videre.

hageglad sa...

Hei "New Dawn"
Takk for koselig melding fra deg! Jeg synes det er vanskelig å si hvem av bøkene du bør kjøpe-jeg klarte ikke å velge og de er flotte alle sammen. "Havedrømme" er i to bind og handler om hager C.Dalby har besøkt. Fantastiske hager,mange flotte bilder og masse gode råd og inspirasjon! I "Drivhsdrømme" har han besøkt utallige mennesker og deres drivhus. Det er vakre bilder gjennom hele boken og det er bare å drømme seg bort:) Han gir ut to nye bøker om noen få måneder. Jeg bestilte bøkene fra www.tanum.no. Lykke til! Hege

Madam Bæk sa...

Kære hageglad.

Fin blog du har. Jeg har lagt mig som følger, da jeg synes at bloggen er interessant.

Jeg har alle Claus bøger, og elsker hver og en. Dem jeg nok bedst kan lide er Jeg ved hvor der findes en have, da den omhandler skygge og surbundsvækster. Desuden er der dem levende have, hvor planterne er i min stil..

Ha' en dejlig dag.