Søk i denne bloggen

Følgere

tirsdag

FORNEMMELSE AV VÅR!

 Posted by Picasa

Primulaen lyser opp med sine herlige farger og gir gode assosiasjoner om lysere tider! Frøkatalogene som har kommet i posten minner også om at det snart er på tide å så. Om ikke annet, kjøpe inn frøene for å forsikre seg om at de er i hus når tiden er inne! Det er sikkert mange av dere hagegale som allerede er i full gang med sådden? Jeg starter snart opp med chili og basilicum. Mitt største problem med å begynne såpass tidlig er at jeg ikke har nok plass når det skal prikles og pottes om! Jeg går på en smell hvert år og tenker også hvert år at jeg må lære å begrense meg! Vel,intensjonen er der! Det gjenstår å se hvordan det går....Hvordan er det med deg? Er du allerede i gang?

3 kommentarer:

marit´s,,, sa...

Å ja Primula i alle sine fine farger det er et vårtegn.
Ha en fin dag , klem fra Marit.

stallnilsen sa...

Hei, nei æ vil vente til i mars før æ starter opp drivhuset og begynner såinga, det med smellen kjenner æ også godt til, samme skjer her hvært år :)
Men det e jo så masse finti planter, så man vil så gjærne ha den og den sorten i tillegg, så da blirdet gjærne trangt og fullt i drivhuset og plantene får dårlig plass .
Ha en fin tirsdag, hilsen Lisbeth ;O

hageglad sa...

Tror det er typisk for mange av oss egentlig! Kanskje vi aldri lærer?? Hege