Søk i denne bloggen

Følgere

tirsdag

ETTER REGN KOMMER SOL!

En skikkelig rotbløyte er bra og ga meg en god mulighet til å få gjødslet hagen! Men i helgen kom heldigvis solen og tørket opp blomster og og busker som var nedtynget av vann. Disse geraniumene har blomstret en stund nå og jeg synes det er gøy å se hvor ulike de er både i farger og fasong. De er robuste og frør seg selv og dukker opp både her og der. Det er i grunn helt greit for det er alltid noen som synes det er OK å få med seg en plante hjem når de har vært på besøk.

6 kommentarer:

Kari sa...

Så mange forskjellige storkenebb du har! Likte særlig den rødlilla nederst til venstre. Vet du hva den heter? Jeg får stadig mer sansen for storkenebb, finnes ikke mer anvendelig plante :)

Helene sa...

Ja, vi trenger regn innimellom, men det holder for en stund nå:o)
Fine blomsterbilder til å bli glad av!
Geraniumen blomstrer hos meg også, den dukker opp over alt, he he:o)

Heleneklem

stallnilsen sa...

Vi trenger og få bløytet opp jorda og blomster, bare sola kommer tilbake, så e det greit, fine bilder, ha en fin dag, hilsen Lisbeth :)

Anonym sa...

Så fine de var! Her har du forskjellige sorter. Var ikke klar over at de var i så mange slag. Var heller ikke klar over at de frøer seg så villig. Har selv en Platypletalyn (?) som ble kjøpt inn i fjor. Den har ennå ikke blomstret her, så jeg er ganske spent hvordan den er.

Ha en fin fin dag videre :)

marit´s,,, sa...

Så fine farger og så moro og kunne dele litt med andre.
Flott bilde du laget ,ha en super dag ,Marit.

hageglad sa...

Takk for koselige tilbakemeldinger! Det er alltid hyggelig.Kari,blomsten nederst til venstre heter "Geranium Pheum". Hege