Søk i denne bloggen

Følgere

onsdag

SORT/GRØNN X-FAKTORUTFORDRING!

Jeg synes de grønne og sorte blomstene er to spennende farger i hagen og det er lett å bli fascinert av dem! Jeg synes de gir andre farger et løft og kan være et artig blikkfang! Marikåpe  er en sånn plante og den kan  også være kjempelekker som ramme rundt bed.I blomsterbuketter fyller den god og passer vel egentlig til absolutt alle farger! Marikåpe blir grønne bidrag i Moseplassens X-faktorutfordring.



 


søndag

GULT TEMA I X-FAKTORUTFORDRINGEN PÅ MOSEPLASSEN!

                                  EN LITEN GUL "TEDDY BEAR"!

 Denne solsikken kalles "Teddy Bear" og bærer navnet med rette! Jeg synes den er veldig fin i knopp og kan nytes i alle stadier! Når den er helt utsprunget er det som å stryke på verdens mykeste teddybjørn! Siden akkurat denne sorten er nokså lav til solsikke å være, ca 40 cm,er den yppelig å ha i krukke!  Så nå når det gule skal vises hos Moseplassen  viser jeg frem min Teddy Bear"!



lørdag

BLÅ BLOMST I X-FAKTOR HOS MOSEPLASSEN!





Så er det blå blomst som skal vises frem i Moseplassens X-faktorutfordring! Denne "blåknappen" fant jeg da vi var på tur i Sverige i fjor sommer og jeg synes det er en skikkelig "søtnos". Lar det bli mitt blå bidrag!! Titt inn på moseplassen du også og se på alle flotte bidrag!

torsdag

RØD/ORANGE I X-FAKTORUTGAVEN 2013!




Så er det duket for rød/orangetoner i X-faktorutgaven hos Moseplassen og jeg leter i arkivet og finner bl.a disse bildene av blomkarse. Synes alle bør ha den i hagen sin! Den er lett å så,den er spiselig og blomstrer villig langt utover høsten! At den finnes i alle toner fra gult til rødbrun gjør den enda mere attraktiv.  
Tar man en ekstra titt "inni" blomsten  dukker det opp en annen verden!


mandag

X-faktor blomsterutgaven 2013 hos Moseplassen




Det har gått lang tid siden jeg sist hadde innlegg på bloggen min. Tiden har gått, jeg har blitt bitt av Instagram-basillen og med jobb og alt hverdagen krever ellers har bloggen ikke blitt prioritert. I dag har jeg tittet litt rundt og oppdaget at Moseplassen er i gang i med sin årlige X-faktorkonkurranse og det er virkelig gøy å vøre med på. Et flott initiativ som Anne har hatt flere år på rad og som engasjerer mange hageinteresserte bloggere. Så jeg hiver meg på nå og lar denne søtingen bli mitt hvite bidrag. Den vokser blandt gress og strå på sommeren, er liten og sart og virkelig vakker når du først legger merke til den. Jeg vet ikke hva den heter men det er det helt sikkert noen der ute som gjør!