Søk i denne bloggen

Følgere

torsdag

I dag er tomatene sådd!




I dag er tomatene sådd! Flere typer, både gule,"sorte" og stripete.

# "Black Plum"
# "Black Russian"
# "Black Zebra"
# "Brown Berry"
# "Purple Russian"
# "German Striped"
# "Yellow Pearshaped"
# "Sungold"

Gøy med litt forskjellig. Jeg har kjøpt frø fra Leuthens, Fuglbjerggaard og Lord Nelson. Nå står de varmt og godt på baderomsgulvet frem til de begynner å spire. Er jeg heldig blir det mange fine planter og helt sikkert mange nok til å gi bort til venner og kjente! Det kan aldri bli for mye av det gode og tomater kan både tørkes, konserveres og fryses. Jeg ønsker alle mine tomater hjertelig velkommen!
Nå ser jeg frem til å se på "Drømmehaver" med Claus Dalby kl 18.00 på DR1.

Det snør og det snør og det snør og det snør.....





Her har det snødd og snødd de siste dagene og depresjonen kommer snikende!! Kalenderen viser bare 17 februar så det jo ikke unaturlig, men allikevel... Dette skjer hvert eneste år, jeg vet det, men det blir liksom verre og verre for hvert år også! Vel, det eneste fornuftige i dag var å kle på seg, gå ut og måke frem bilen, reise til byen, spise lunsj med en venninne. Gå innom blomsterbutikken og kjøpe med noe hjem for så å lage vårstemning inne! Det hjelper i hvertfall litt. Hva gjør du?

onsdag

Å SÅ- ER GØY FOR STORE OG SMÅ!!

Tantebarnet mitt har vært på besøk og noe av det koselige vi gjorde sammen var å så frø av
Basilicum. Vi satt oss ned på gulvet med potter, jord og frø! Vi var ikke lenge om jobben og om noen dager skal vi se om det er tittet frem noen spirer. På baderommsgulvet får det en god, varm start så nå er det bare å følge med !


onsdag

"Drømmehaver" og Claus Dalby!



Til alle dere som nå er sulteforet på alt som spirer og gror! I morgen, torsdag kl 18.00 på DR1 starter åtte nye programmer med Claus Dalbys " Drømmehaver". Bøkene hans har holdt liv i meg gjennom vinteren og jeg gleder meg til å se hans entusiasme og glade vesen igjen "live"!